Blessureleed

mikeWe zijn nu zo’n 12 weken verder na mijn crash in Stevensbeek.Hierbij brak ik mijn 5e ruggen wervel een rib en mijn sleutelbeen. Een val met dikke pech, op een spectaculair stuk van de baan die mij goed afging ging het totaal mis. Bij het opgaan van de bult toen ik al geen kant meer op kon gaan, viel er een andere rijder en de motor lag zo op de baan daar waar ik zou moeten gaan landen .
 
Dikke pech want ik klapte vol over die motor heen en toen ik op de grond lag voelde ik gelijk dat het niet helemaal fijn was.
Ze hebben mij afgevoerd naar het ziekenhuis in Nijmegen waar ik 2 nachten moest blijven.Er werd mij een gips korset aangemeten die ik dan zo’n 12 weken zou moeten gaan dragen dag en nacht pfff.
 
 
Een korset vanaf me navel tot aan me nek met een nek kraag, kon dus mooi geen kant op. Het was echt afzien met dat korset om je lichaam, de eerste paar weken heb ik goed last van de rug gehad .
Naar 6 weken voelde het eigenlijk best oké aan ! En naar heel lief kijken en vragen mocht het korset er af. Yesss hij mag eraf. Maar de eerste paar weken viel dat ook best weer goed tegen. Spieren in men rug waren erg afgenomen dus ik was snel vermoeid en moest veel plat liggen.
In de tussen tijd ben ik wel is naar de sportschool gegaan om wat te fietsen op de home trainer, echt trainen was te strengste verboden van de dokter en fysio.

Elke dag ging het weer steeds beter en soepeler. nu weer een paar weken verder ben ik een paar keer bij de fysio geweest ( ISOKIN) en die heeft mij goed geholpen met wat oefeningen. Afgelopen maandag de laatste controle gehad in Nijmegen en dat zag er goed uit op de foto’s.
Ik mocht weer langzaam opbouwen met de spieren in de rug en de rest dus dat was goed nieuws.

Intussen ben ik al weer een paar keer wezen hard lopen en dat ging ook goed.De kilo’s zijn er in die weken wel aangekomen en die mogen er van mij ook wel weer af. Mijn plan is om nu eerst weer aan het werk te gaan ( dat is ook belangrijk) En mijn conditie op peil te krijgen zodat ik weer snel en fit op de motor kan!

Mijn doel is om de strand race van Scheveningen mee te doen. Dat ligt aan mij zelf of ik fit ben en of het budget er aan toe is met sponsors. Hoofd doel is natuurlijk om in 2016 weer volledig aan het hek te staan.
  
Sponsors zijn nog steeds van harte welkom en kan ik zeker goed gebruiken voor 2016.

Tegen prestatie voor Sponsoring
Reclame uiting op website, crosspak, crossmotor, of op de cross camper bus!
Voor de rest wil ik de sponsors bedanken die mij gesteund hebben dit korte seizoen helaas.
 

  • Bizzimedia
  • Wim kroon suspension
  • Kees Bouwmeester
  • Sportkerschoten
  • Buitenhuisracing
  • Garage Schimmel
  • Ewald Overvelde
  • Schoon pappa en schoon mamma
  • Familie Vrienden en natuurlijk mijn meisje Sharona Bouwmeester die altijd klaar staat.

Jullie horen meer als er weer iets nieuws te melden valt.
Groetjes Mike Bouwmeester

Author: Little Mike en Sharona

Share This Post On