M.O.N Horst

De Ohlins vering laten aanpassen bij Wim Kroon. Zaterdag in Heerde eventjes getest en dat voelden stukken beter!! Vanmorgen eerst Remco Berends opgehaald die mijn hulp was vandaag.Vol goede moed richting Horst wat een super zware baan zou worden.

Tijdtraining
Ik was te laat we hadden het zo gezellig dat ik gewoon voor het eerst te laat was bij de training. Vol gas ging ik gelijk de baan in om tijd te zetten, na een paar leuke pogingen bleek de tijdwaarneming het weer eens niet te doen! Drama weer!!

E.K IMBA Engeland Hawkstone park1e manche
We werden zomaar ergens in de fuik neergezet en ik mocht als 17e oprijden naar het starthek. De start die was gewoon superrrrr als 3e door de eerste bocht. Ik kon het tempo niet helemaal volgen en ik wou mijn armen niet weer gelijk op pompen. Ik moest wat plaatsen prijs geven en van plek 10 reed ik weer naar voren naar plek 7 met uitkijk op de 6e plek helaas was hier de manche te kort voor. Als 7e over de streep en de Ohlins vering van Wim Kroon deed het uitstekend!!

2e manche
Het tegenovergestelde van de 1e manche, een super slechte start en als 30e begonnen aan de wedstrijd. Totaal niet mijn draai kunnen vinden op de loodzware baan van Horst, het was erop blijven zitten en de eind streep halen. Ik ben terug gereden naar plek 14 met uitkijk op plek 13. Als 14e over de streep en niet tevreden, totaal 11e vandaag. Ik mis nog veel snelheid en daar moet wat aan gebeuren! Op naar de volgende N.K in Overloon

Groeten Mike Bouwmeester

Author: Little Mike en Sharona

Share This Post On