M.O.N MILL

1e wedstrijd van het seizoen nieuw vervoer nieuwe motor en weinig getraind.
Na de strand race van le touqet heb ik niet meer kunnen trainen doordat ik geen motor meer had. Benieuwd wat de dag zou brengen met een iets of wat mindere voorbereiding. Zondag morgen vroeg op pad met ons nieuwe trouwe busje. Afgesproken met Corne Rosendaal om samen te gaan staan, gedurende de dag was dat hartstikke gezellig.

 

Mike BouwmeesterDe tijd training
Het rijden ging moeizaam had er super veel zin in maar er kwam geen gang in alles ging fout. Al snel kreeg ik dikke armen en was ik echt aan het prutsen. Een poos had ik de 23e tijd . het laatste rondje ben ik er maar is lomp voor gaan zitten en een 13e tijd hoppa een plek aan het hek.

 

 

1e manche

Start was niet super beetje in het midden van het veld. Al snel reed ik naar voren en lag het 2e rondje al richting plek 8. Ik blies mij zelf volledig op in de eerste 3 ronde! veel te hard en lomp van stapel gegaan.
Ik moes het tempo laten zakken om niet van de motor te vliegen. Ik zakte helemaal terug in het deelnemers veld naar plekje of 23.

De laatste paar ronde kwam ik weer op gang en vond een ritme en ik reed zo weer naar voren toe! De manche was voor mij te kort want kwam niet verder meer als plek 17.

2e mancheMike Bouwmeester

Een super startje als 5e door de eerste bocht. Ik kon mooi mee met de kopmannen moes het tempo iets laten zakken om me zelf niet weer helemaal stuk te rijden. Ik zakte iets terug naar plek 9. Op het einde van de manche tempo weer op geschroefd en reed zo weer na plek 8 en bij een inhaal poging het 2e laatste rondje klapte het stuur dubbel voor over eraf jammer. Het koste mij 4 plekken en kwam als 12 over de streep totaal werd ik 14e.

Het rijden ging op het laatst een stuk beter hopelijk volgend weekend een beter resultaat.

Groeten Mike Bouwmeester

Author: Little Mike en Sharona

Share This Post On