Overloon – NK race

Vandaag een N.K wedstrijd in Overloon, een baan die mij wel redelijk goed ligt en waar ik zin in had.
De tijdtraining 
het ging lekker de Yammie liep goed en hij veerde ook super, bij het aan zetten van mijn ronde die super ging was er helaas een rijder gevallen.
hierdoor was mijn snelle ronde mislukt.
 De gehele training was er een gele vlag situatie waardoor tijd zette niet mogelijk was!
 We zouden de eerste manche op de totaal stand gezet worden om op te rijden naar het start hek.
groesbeek race

1e manche
De start ik was super weg en bij de 2e bocht kwam ik wat in de verdrukking en kon zo als 17e beginnen aan de wedstrijd.
 Ik kon het tempo goed opvoeren en naar voren rijden, ik haalde de nodige rijders in en werd ook een paar keer terug ingehaald! Ik bleef doorzetten en kwam op een 9e plaats. De laatste ronde zat ik in het achter wiel van de 8e man, helaas was hier geen tijd meer voor om hem te pakken, als 9e kwam ik over de streep.

2e manche
De start was nu drama, ik was me aan het focussen en toen viel mijn motor uit, paniek en ik kreeg de motor niet snel aan! Trappen, trappen en nog eens trappen, het hek viel en de motor sloeg aan! Als laatste begon ik aan de wedstrijd., de eerste paar ronden ging als een speer en in no time zat ik al op plek 20.
Ik had de nodige hinder van mijn kick start, die klapte constant uit waar ik met mijn been achter bleef hangen.
 Die had ik achter af gewoon krom getrapt, oeps.
 Toen na een paar ronden ook mijn touwtje nog afbrak van bril had ik helemaal feest, 
uiteindelijk ben ik op plek 10 over de streep gekomen.
 Er had deze manche meer in gezeten maar ik was tevreden over het rijden en de snelheid is weer op de weg terug, totaal van vandaag ben ik 9e geworden

Groeten mike bouwmeester

Author: Little Mike en Sharona

Share This Post On